1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Pancar Çorbası Tarifi

Pancar Çorbası Tarifi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Yazı Başlangıç

Pancar Çorbası Malzemeleri

  • 600 gram pancar
  • 2 su bardağı pancar suyu
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 1 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 50 gram tereyağ
  • Tuz
  • Karabiber

Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?

  1. Pancar, sarımsak ve soğanları dilimleyin.
  2. Tereyağını tencereye ekleyin.
  3. Soğan ve sarımsakları soteleyin.
  4. Baharatları da ilave edin.
  5. Pancarları da ekleyin ve 5 dakika soteleyin.
  6. Pancar suyu, portakal suyu ve suyu ilave edin.
  7. Pancarlar yumuşayana kadar pişirin.
  8. Son olarak blenderdan geçirin.

Pancar Çorbası Tarifi
Yorum Yap
Yazı Sonu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Deniz Haber - Deniz Haberleri - Deniz Haber Ajansı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!